Over

Als filmmaker met een communicatie- en marketingachtergrond heb ik ruim 12 jaar ervaring met het maken van visuele producties, voornamelijk in opdracht van onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen in Noord-Nederland.

Mijn missie is om mensen de camera te doen laten vergeten en om verhalen zo authentiek mogelijk vast te leggen. Want voor een camera staan is natuurlijk best spannend en doe je niet iedere dag, dat snap ik en daar ga ik je bij helpen. Mijn aandacht gaat dus niet alleen uit naar het creëren van mooie beelden maar ik richt mij vooral op de mens(en) die ik voor de camera krijg. Want als iemand zich op zijn gemak voelt voor de camera dan komt zijn of haar authenticiteit naar voren en wordt de film zo echt en geloofwaardig mogelijk. Daar ga ik voor!

Mijn benadering is eerlijk (als je net even een plukje haar hebt wat niet goed zit, dan zeg ik dat), oog voor detail en humor; want een filmdag mag zeker ook leuk zijn en die spanning? Die halen we er dus wel af!


Specialisaties:

Script schrijven, filmen, interviewen, monteren, storytelling, social media, communicatie, journalistiek, voice-over.


Samenwerkingspartners:

Hanzehogeschool, Alfa-college, Noorderpoort, Gemeente Groningen, Digitale Academie Noord Nederland, Dr. Aletta Jacobs College, Koninklijke Visio, Volta Beilen, Make-A-Wish, Medical Groep, Younglink, Holland WebWeek, PostNL, Gemeente Leek, TKP, Venturaplus, Kunstpunt Groningen, De Lawei, Resato, NH Hotels, Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen, IT Academy Noord-Nederland.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we dan koffie drinken! Wellicht levert dit een mooie samenwerking op.

Hartelijke groet, Olga Vlieg

© BelevinginBeeld door Olga Vlieg
06 43 145 671 | olga@belevinginbeeld.nl | KVK: 51869519
Website door timmermanmedia.nl