Over

BelevinginBeeld is opgericht door Olga Vlieg, filmmaker, communicatiedeskundige en trotse moeder van Minke (5) en Koen (2).

Mijn liefde voor film is ontstaan tijdens het volgen van de Minor Journalistiek aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik deed verslag van de finale van het RTL4 programma ‘Mijn Tent Is Top’ (wedstrijd voor beginnende restaurants). Ik stond midden tussen alle andere cameraploegen en terwijl zij het publiek aan het filmen waren, viel mijn oog op de kandidaat waar het programma om draaide. Hij keek door een klein raampje vanuit het restaurant naar de juichende mensenmassa en waande zich onbespied maar met mijn lens registreerde ik zijn beleving. Dat ene beeld gaf zo goed het verhaal weer dat ik wilde vertellen, dit gaf een enorme kick.

Ik ontwikkelde mijn passie voor film verder tijdens de studie Communicatie in Groningen. In het derde jaar liep ik stage bij de videoredactie van NOS Headlines en ben ik samen met vier medestudenten naar Bosnië gereisd om een documentaire te maken over ‘de jongeren van Srebrenica’. Als kroon op mijn studie studeerde ik af op een eigen film over het levensverhaal van mijn oma; dit filmavontuur smaakte naar meer.

Na een tussenstop aan de New York Film Academy heb ik BelevinginBeeld Filmproducties opgericht.
Ik geniet enorm van alle facetten die bij het maken van een film komen kijken: brainstormen, script schrijven, filmen, interviewen, muziek selecteren en monteren.
Met trots kan ik zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt!

Ik barst van de energie die ik wil inzetten bij iedere filmproductie die ik maak. Het is keer op keer een uitdaging. Elk persoon en elk bedrijf is verschillend en heeft een eigen stijl en een eigen kijk op de wereld. Mijn doel is om een film te maken dat past bij de desbetreffende opdrachtgever.

Benieuwd wat BelevinginBeeld Filmproducties voor u kan betekenen? Laten we dan snel een afspraak maken. Wellicht levert dit een mooie samenwerking op!

© BelevinginBeeld door Olga Vlieg
06 43 145 671 | olga@belevinginbeeld.nl | KVK: 51869519
Website door timmermanmedia.nl