Reacties

“De samenwerking met Olga hebben wij als heel plezierig, toegankelijk en professioneel ervaren. Snel in contact en terugkoppeling en ze vat precies de kern samen van waar het om gaat. Niet alleen het proces in aanloop naar de filmopnames was fijn maar ook het daadwerkelijk filmen op locatie verliep soepel. Je merkt bijna niet dat ze er is waardoor het heel natuurlijk op beeld overkomt. Het resultaat is een korte en krachtige weergave die prettig is om naar te kijken. Wat ons betreft een aanrader om mee in zee te gaan!”
Ninka Brand – Hanzehogeschool 

“We vragen Olga al een aantal jaren om video’s te maken van docenten, leerbedrijven en praktijkopleiders die meedoen aan de verkiezing ‘Alfa’s Goud’: dé Alfa-college uitblinkers van het jaar. Het is fijn samenwerken met Olga. Naast het prettige contact, luistert ze goed naar de mensen die ze portretteert. Ze weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen en ze kan de kernboodschap goed verbeelden in de video’s. Als opdrachtgever hoef je niet bij de filmopnames aanwezig te zijn (tip: maar is natuurlijk wel heel leuk), ze maakt echt prachtige verhalen!”
Annemiek van der Maat – Alfa-college 

“Door de Corona-maatregelen werden wij genoodzaakt na te denken over een alternatief voor het open-huis en al onze fysieke voorlichtingsactiviteiten. Wij hebben Olga benaderd en ze kon op korte termijn een film maken van al onze deelscholen. De samenwerking verliep soepel en prettig. Het is knap hoe ze, zowel met de volwassenen als met de leerlingen van onze school, goed contact kon maken waardoor er prachtige opnames zijn gemaakt. Geen ingestudeerde verhaaltjes, maar echte reacties van leerlingen en medewerkers. Wij zijn dan ook heel blij met het mooie resultaat. De filmpjes laten echt zien hoe onze school eruit ziet.”
Teun van Roy – dr. Aletta Jacobs College

“Afgelopen jaar moest ik op korte termijn en in heel korte tijd een filmpje laten maken t.b.v. een subsidieaanvraag die we hadden gedaan voor het project ZorgThuis. In Utrecht moesten we voor een commissie de aanvraag komen toelichten. Omdat het project veel partners kent, vonden we het belangrijk ook hen een ‘stem’ geven. We besloten dat te doen door middel van een film. Via, via kwam ik in contact met Olga. Het klikte meteen en wat heel prettig was, ze was beschikbaar en heel flexibel met haar agenda. Binnen no time hadden we een scenario en afspraken met alle betrokkenen gemaakt. Wat ik heel prettig vond, was dat Olga zelf op pad gaat en behendig is met zowel camera als het afnemen van interviews. De samenwerking heeft geresulteerd in het filmpje ‘ZorgThuis in beeld’ waarin de bijdrage van de diverse partners goed uit de verf komt. Onlangs hoorden we dat de subsidieaanvraag is gehonoreerd. Ik weet haast zeker dat de film van Olga daar mede een rol in heeft gespeeld.”
Cecile Clappers – Noorderpoort 

“Olga Vlieg heeft voor ons een bedrijfsfilm gemaakt die laat zien wat het vernieuwde stafbureau Human Resources doet. Haar voorstel om dit verhaal vanuit de klant te vertellen heeft heel goed uitgepakt. Geïnterviewden vonden haar manier van werken plezierig en zijn zichtbaar op hun gemak. Door de montage geeft de film een levendig en afwisselend beeld van onze toegevoegde waarde voor de klant. Het is prettig om met Olga te werken. Ze is goed bereikbaar, reageert snel op mail en telefoon en heeft zaken snel geregeld.”
Marjan Groenhuis – Hanzehogeschool 

“Via een vorige samenwerking bij een andere organisatie leerde ik Olga kennen als een bevlogen persoon die altijd betrokken met je samenwerkt. Ze geeft advies, maar luistert ook goed. Het persoonlijk contact met Olga verloopt fijn en ze reageert snel. Daarnaast heeft ze prachtig werk afgeleverd. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van de films!”
Iris Wagenaar – Medical Groep

“Olga heeft met de promotievideo een zeer treffend en goed beeld van onze tandartspraktijk weten te schetsen, eigenlijk precies zoals wij het voor ogen hadden! Olga is daarbij zelfstandig en professioneel te werk gegaan, rekening houdend met onze wensen. Wij zijn heel blij met hoe ze ons in de video als praktijk neer heeft weten te zetten en van ons personeel en patiënten hebben wij louter positieve reacties ontvangen. Zeer geslaagd.”
Tim Ottens – Oude Rijn Tandartsen

“Olga Vlieg heeft voor ons een korte film gemaakt om de start van de nieuwe organisatie te markeren. Ze ging daarbij zeer zelfstandig te werk en is een op en top vakvrouw. Ze bleek in staat om snel te schakelen, ook toen tegen de deadline de film een andere invalshoek moest krijgen. Dit heeft een prachtig product opgeleverd, waarvan personeelsleden zeiden een ‘warm’ en ‘trots’ gevoel te krijgen.”
Tineke van der Berg – Gemeente Groningen

“Olga heeft vijf prachtige korte films voor de gemeente Leek gemaakt waarin inwoners en ondernemers centraal staan. Olga heeft goed met onze wensen meegedacht. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, de gemeente is goed in beeld gebracht!”
Agnes van Ulsen – Gemeente Leek

“Wij hebben bij PostNL een fijne samenwerking gehad met Olga Vlieg. Wij waren vooral onder de indruk van haar onvermoeibaarheid en drive om de beste shots te maken. Ze wist zich op een fijne manier binnen de groep te bewegen waardoor de deelnemers van ons evenement zich bij haar op hun gemak voelden en leuke interviews konden geven. We kunnen de diensten van BelevinginBeeld van harte aanbevelen!”
Letty Pulles – PostNL

“Voor de Relatieavond van de Hanzehogeschool Groningen heeft Olga twee films voor ons gemaakt over het Hanze Honours College. Beide films zijn het resultaat van een professionele en supercreatieve filmmaker. Vanaf het oriënterende gesprek en de opdrachtformulering tot aan het definitieve product staat Olga naast de opdrachtgever. Ze denkt mee, brengt suggesties in en bewaakt het proces en de kwaliteit. Ze zorgt ervoor dat de boodschap die we willen verbeelden en het verhaal dat we willen vertellen perfect wordt vastgelegd.”
Bram de Visser – Hanze Honours College

“Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Olga Vlieg voor het realiseren van vijf promotiefilms voor whoZnext-junior. Wat wij waarderen aan Olga en wat de samenwerking tot een groot success heeft gemaakt is het enthousiasme en de positiviteit waarmee Olga aan de slag gaat en die ze uitstraalt. Olga laat zien dat ze haar werk met plezier doet en is enorm flexibel. Bovendien vonden we het erg fijn dat ze ook altijd goed met ons meedacht, zodat we met zijn allen de filmpjes tot een mooi resultaat hebben gebracht.”
Ellen van Dokum – Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)

“Na de schriftelijk briefing heeft er nog mondeling overleg plaatsgevonden waarbij de suggesties van de zijde van Olga Vlieg zeer welkom waren en zeker hebben bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat. De opnames op locatie zijn op vakkundige wijze uitgevoerd waarbij Olga de figuranten uitstekend op hun gemak wist te stellen. De bijkomende werkzaamheden als keuze voice-over en achtergrondmuziek waren eveneens naar volle tevredenheid. Van franchisenemers en cliënten aan wie wij het filmpje hebben getoond kregen wij uitsluitend positieve reacties.”
Jan Stevens – Ladyline

“Voor mijn trainingen en presentaties over kennisjournalistiek heb ik filmmaker Olga Vlieg een opdracht gegeven om een film te maken over de methodiek van tafeltenniscoach Jan Vlieg. De manier waarop ze deze opdracht heeft uitgevoerd, toont niet alleen een professionele houding, maar illustreert ook nog eens een zeer creatieve visie ten opzichte van de opdracht. Zéér geslaagd, zéér tevreden.”
Wiggele Wouda – Communicatie- & Mediatrainingsbureau

© BelevinginBeeld door Olga Vlieg
06 43 145 671 | olga@belevinginbeeld.nl | KVK: 51869519
Website door timmermanmedia.nl