Trouwfilm


“Van begin tot eind was het een plezier om met Olga te werken. Ze luisterde goed naar onze ideeën en kwam met leuke voorstellen. Olga was ontzettend enthousiast over onze wensen, waardoor wij alle vertrouwen hadden in een mooi eindproduct. Tijdens de dag zelf hebben we haar nauwelijks opgemerkt. Ze filmt onopvallend alle mooie momenten van de dag zonder dat er overal statieven staan die de fotograaf in de weg zitten. Als snel kregen we de eerste versie van het filmpje te zien, wat een spanning! We hebben hem gelijk 10 keer achter elkaar bekeken, wat een geweldige herinnering! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een hele goede aanvulling op de foto’s. Bewegend beeld is echt een toegevoegde waarde! We kunnen iedereen aanraden om bij Olga een trouwvideo te laten maken!” – Martine en Wybren

Kennismaken

Enthousiast geworden? Laten we dan een afspraak plannen om kennis te maken en jullie wensen voor de trouwfilm te bespreken.

Trouwen

Het moment is daar! Jullie gaan trouwen! Ik zet mij voor de volle 100% in om alle prachtige momenten van deze dag vast te leggen.

Nagenieten

Binnen vier weken na de trouwdag ontvangen jullie de film digitaal. Tijd om weg te dromen en om jullie dag weer helemaal opnieuw te beleven.
© BelevinginBeeld door Olga Vlieg
06 43 145 671 | olga@belevinginbeeld.nl | KVK: 51869519
Website door timmermanmedia.nl