Trouwfilm

Warning: Undefined array key "aspect" in /customers/e/2/5/belevinginbeeld.nl/httpd.www/wp-content/plugins/fluid-video-embeds/fluid-video-embeds.php on line 427

“Wel of niet een film van onze bruiloft was de vraag die we onszelf steeds stelden. Tot een paar weken voor ons huwelijk bleef deze vraag hangen totdat we werk van Olga zagen. Het perfecte samenspel tussen de video- en audiofragmenten, de fantastische invalshoeken en pakkende beelden in een korte samenvatting, dus geen eindeloze film met speeches e.d., hebben ons geheel overtuigd; Olga zou voor ons dé film gaan maken! Na heel prettige communicatie en afstemming was ze daar op onze dag. Fantastisch hoe ze alle beelden op de verschillende locaties in haar eentje heeft vastgelegd. Het moment dat wij de film voor het eerst zagen was zo ontroerend dat er diverse traantjes weggepinkt werden.
Ga je trouwen of wil je een speciaal moment vast laten leggen? Olga is echt een aanrader!”
– Patrick en Marjan

Kennismaken

Enthousiast geworden? Laten we dan een afspraak plannen om kennis te maken en jullie wensen voor de trouwfilm te bespreken.

Trouwen

Het moment is daar! Jullie gaan trouwen! Ik zet mij voor de volle 100% in om alle prachtige momenten van deze dag vast te leggen.

Nagenieten

Binnen vier weken na de trouwdag ontvangen jullie de film digitaal. Tijd om weg te dromen en om jullie dag weer helemaal opnieuw te beleven.
© BelevinginBeeld door Olga Vlieg
06 43 145 671 | olga@belevinginbeeld.nl | KVK: 51869519
Website door timmermanmedia.nl